Grafisk Content

Hvad er social media content marketing og hvorfor er det vigtigt i et marketing setup?

Grafisk indhold på sociale medier er essentielt for markedsføring, da det fanger brugernes opmærksomhed, er let delbart, og skaber følelsesmæssig forbindelse med brandet.

Det tillader også målrettet markedsføring og styrker brandidentitet. Desuden øger det engagement og giver målbare resultater, hvilket er afgørende i den konkurrenceprægede verden på sociale medier. I dagens digitale verden er grafisk indhold en nøglekomponent i en effektiv markedsføringsstrategi på sociale medier. 7 Reasons Why Content Needs Amazing Images, Videos & Visuals (Hollingsworth, 2023)

Hvad er min problemstilling?

SDH ønsker at styrke sin position på det danske marked i relation til målgruppen 40-49-årige. For SDH er det vigtigt, at strategien understøttes af et bæredygtigt og samfundsansvarligt kæde produkt med individuelle kendetegn og lokal forankring.

Min markedsføringsstrategi

Mit mål og markedsføring strategi skal være at skabe mere awareness for målgruppen 40-49 årige og få flere til at tilmelde sig deres benefits klubben. Jeg vil tage udgangspunkt i Hotel Fredericia, da det passer bedst ind i min markedsføring. (første 2 opslag).

Derefter vil jeg markedsføre de aktiviteter Hotel Fredericia tilbyder og fortælle budskabet om “at komme væk fra den kedelige hverdag” og hvilken effekt motion, sundhed og social fællesskab har på krop og sind What are the Health and Fitness Benefits of Sport? (Gigadocs). Det vil jeg gøre med Facebook opslag som skal skabe værdi og vise sjovt indhold, giveaway mm. (næste 5 opslag).

Til sidst vil jeg konvertere kunden ind til mit landingpage via min “call to action” opslag og forhåbentligt skabe en tilmelding til benefits klubben eller et salg til SDH (sidste 3 opslag).

Brand Board

SoMe Content til SDH

Landingpage


Løsning

Løsningen til mit problem er udarbejdelsen af mit brandboard, SoMe grafisk content og mit landingpage. Produkterne vil jeg bruge til at styrke målgruppen 40-49 årige. Det har jeg gjort ved først at skabe et brandboard som giver en brandidentitet. Derefter har jeg lavet 10 SoMe opslag for at frembringe en opmærksomhed og interesse fra kunden, som til sidst skal ende med at konverteres direkte til mit landingpage og forhåbentligt påbegynde købsprocessen.


Litteraturliste:

Hollingsworth S. (2023, 29 april) 7 Reasons Why Content Needs Amazing Images, Videos & Visuals. Search Engine Journal. https://www.searchenginejournal.com/why-content-needs-amazing-images-videos-visuals/268911/

Gigadocs. (What are the Health and Fitness Benefits of Sport?) https://www.gigadocs.com/blog/what-are-the-health-and-fitness-benefits-of-sport/

Superoffice. (Kunderejsen: vejen til øget vækst) Link: https://www.superoffice.dk/ressourcer/artikler/kunderejsen

https://www.canva.com

https://chat.openai.com

Billeder:

www.hotelfredericia.dk

https://www.waspcph.dk/kunderejser

markuswn.com

Ceresbyen 53 
Aarhus C 8000
Denmark