Webudvikling

Potentialet og vigtigheden i webudvikling

Et website er en central rolle i enhver virksomhed, når der skal udtænkes en ny marketingstrategi. Den giver dig en stor rækkevidde, hvilket betyder, at dine kunder eller publikum kan nås uanset din placering eller tid. Derudover fungerer din hjemmeside som en digital ambassadør, der styrker dit brand og skaber enorm god troværdighed iblandt dit publikum.

Gennem dit website kan du informere potentielle kunder om dine produkter eller tjenester, men også skabe indhold i form af content til dit publikum.

Marketing Mulighederne er ubegrænsede, da du kan bruge søgemaskineoptimering (SEO), analytics og andre digitale strategier til at tiltrække og konvertere en kunde som besøger dit website. Dit website er dermed en helt essentiel mulighed for at styrke din online tilstedeværelse og opnå succes i den moderne markedsføring Why Website Content is Important: 11 Reasons You Should Know (Derrick, 2020)

Problemformulering

At skabe en imponerende hjemmeside, der skiller sig ud, fremstår stilren og præsenterer mig professionelt over for min kommende arbejdsgiver. Jeg vil bruge mit website til at integrere relevant indhold og for at demonstrere mine færdigheder og erfaringer på en overbevisende måde.

Branding er kernen i markedsføring. Det definerer din virksomheds identitet, skaber tillid, differentierer dig fra konkurrenterne, og opbygger følelsesmæssige bånd med kunderne.

Et stærkt brand giver din virksomhed langsigtede fordele og mulighed for at fastsætte priserne mere fleksibelt.

HUSK, branding er helt afgørende for at skille dig ud fra din direkte konkurrent. Hvorfor er branding vigtigt? (Rohde, 2023)

Værktøjer jeg har brugt til at webudvikling

Brug af One.com

Jeg har igennem et domæne i One.com oprettet mit eget personlige website og forbundet det til et websted.

Jeg har derefter oprettet en mailadresse, der er koblet til mit domænenavn, alt sammen administreret fra One.com platform.

Alt dette er nu med til at jeg har en online tilstedeværelse og har mulighed for markedsføre mig selv over for virksomheder.

Brug af wordpress

WordPress er det mest populære Content Management System (CMS) i verden, der gør det nemt at opbygge og vedligeholde websites.

Jeg har brugt deres brugervenlige skabeloner, temaer og plugins til at skabe alle mine elementer du ser på mit website.

Seo og Google analytics

Jeg har brugt SEO til at optimere mit website for at få en bedre placering i søgemaskiner og en højere ranking på google.

Jeg har derudover brugt Google Analytics til at få et indsigt i mit websites præstation ved at spore trafik, brugeradfærd og konverteringer.

Begge værktøjer er vigtige for at forbedre din online tilstedeværelse og måling af resultater.

  • Søgemaskineoptimering (SEO) er afgørende for en hjemmesides succes på nettet. Det handler om at optimere indhold og struktur, så søgemaskiner som Google bedre kan forstå og rangere din hjemmeside. Når din hjemmeside optræder højere i søgeresultaterne, øges chancerne for, at folk finder og besøger den.
  • Dette fører til mere synlighed, flere besøgende og potentielt flere kunder. SEO hjælper med at målrette de rigtige målgrupper, øger troværdighed og skaber en bæredygtig online tilstedeværelse. Med konkurrencen på nettet er SEO en afgørende strategi for at lykkes med din hjemmeside… What Is SEO & Why Is It Important? (Digital marketing institute, 2021)

Løsningen

Hjemmesiden er løsningen til min problemformulering. Jeg har opbygget den som en overskuelig kanal hvor virksomheder/fremtidige arbejdsgiver kan få et overblik over mine kompetencer, egenskaber og erhvervserfaring. Jeg viser samtidig hvordan mit website er opbygget og hvilken tanker og overvejelser der ligger bag mine valg.


Litteraturliste:

Derrick, L. (2020, 23 december). Why Website Content is Important: 11 Reasons You Should Know. Awebco. https://www.awebco.com/blog/why-website-content-is-important/

Digital marketing institute. (2021, 18 oktober). What Is SEO & Why Is It Important? https://digitalmarketinginstitute.com/blog/what-is-seo-and-why-is-it-important

Rohde, J. (2023, 23 april) Hvorfor er branding vigtigt? Anthem branding https://anthembranding.com/da/blog/hvorfor-er-branding-vigtig-en-strategisk-guide-for-virksomheder

Billeder:

https://www.deanlong.io/blog/blog-branding-and-brand-identity

https://www.flaticon.com/free-icon/seo_3138286

https://www.pxfuel.com/en/free-photo-orjcj

https://unsplash.com

markuswn.com

Ceresbyen 53 
Aarhus C 8000
Denmark